Traducción

miércoles, 24 de abril de 2013

Aquest sant Jordi m'ha de matar (2a part)

Jo dec ser una mica drac, perquè aquest sant Jordi no m'ha de matar, no... aquest sant Jordi m'ha mort!
Ahir a la tarda vàrem fer festa grossa. De 18:00 a 20:00h, gimcana. Si la de l'any passat va ser exitosa, a la d'enguany hem batut tots els récords de participació: onze grups de quatre persones. Imagineu l'aldarull que es va crear de seguida amb gairebé cinquanta persones corrent amunt i avall per les escales del centre per tal de realitzar les set proves de que constava la gimcana -una per matèria d'ESPA, a més de la del departament d'Ensenyaments Inicials- i poder optar als magnífics premis. Sort que no se'ns va estavellar ningú!
Després de la premiació de la gimcana, els "Amics de la glosa menorquina" ens varen oferir una sessió de glosat antològica. Tothom, alumnes i professor, joves i grans, menorquins i forasters, va xalar d'allò més amb el joc d'improvisacions dels quatre membres del grup. Algunes gloses eren una mica recargolades, d'altres més senzilles, algunes pujades de to, altres reivindicatives, però totes molt molt molt divertides.
Just després vàrem fer un taller de ball popular amb Es Bastió de s'Illa, que es fa oferir desinteresadament a ensenyar-nos a ballar els fandangos menorquins. Tots ens en vàrem ensortir, senyal que els mestres eren excel·lents. En acabar, vàrem prendre un piscolabis i tothom cap a casa (a llegir?), doncs estàvem rebentats.
Moltíssimes gràcies a tots els que vareu participar!!!
I recordeu, el nostre missatge principal és: "SIGUE LEYENDO".

(Us aconsello, per exemple, la lectura del poemes del bloc http://estivalada.blogspot.com.es/. Són d'un company de l'Escola. Jo els trobo preciosos!)

No hay comentarios:

Publicar un comentario