Traducción

domingo, 21 de abril de 2013

Nous atemptats contra Purcell

Atenció! Alerta!! Al pobre Purcell li ha tornat tocar el rebre! Això té ser un músic tan meravellós...
Aquest matí, alguns alumnes de Cant Líric de l'Escola Municipal de Música de Maó -entre els quals em trobava jo mateixa, impulsora de l'atemptat- hem massacrat sense pietat a Purcell, Bellini, Purcell un altre cop, Mozart repetidament, un tal Von Flotow, Gluck i Manuel Fernández Caballero, autor de la música de "El dúo de la africana", que potser és l'únic que s'ho mereixia per haver encarregat el llibret de la seva sarsuela a un germà de l'Echegaray, tan rimbombant com ell mateix. La veritat és que no sé com no m'ha caigut la cara de vergonya cantant per enèsima vegada allò del "¡Ay, baturro fogoso, nacido muy cerca del Ebro famoso!". És absolutament ridícul!
Així i tot, "El dúo de la africana" és una de les que m'han sortit millor. Imagineu les altres... I és que això del cant líric és molt i molt difícil, no sé si arribaré massa més enllà. En qualsevol cas, visca la música!!! (Visca Purcell sobretot.)



2 comentarios:

  1. Moltes coses per aclarir ....però crec que deu ni dó el que hem conseguit. I sobre tot, les ganes d' aprendre i el bon ambient entre nosaltressss

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies, profe!!! Ella és na Montse Mercadal, la responsable de tot el que fem bé (el que fem malament, és tot cosa nostra).

    ResponderEliminar