Traducción

lunes, 27 de mayo de 2013

El nas d'en Tito

Un cop més, aprofito aquest espai per fer-me propaganda -aquesta entrada hauria d'haver-la titolat "Amb tot el morro 2" o "Amb tot el morro atacadenuevo"-. I és que el més de juny, a més de ser un mes pesat i complicat per a nosaltres com a qualsevol centre educatiu, està ple d'esdeveniments culturals: aquest dissabte (veure cartell) faré de pallassa tonteta a la festa de l'EI Es Busquerets, dissabte 8 audició amb l'Escola Municipal de Música al Teatre Principal (en programa, "El segreto per esser felici" de Donizetti i "Soave sia il vento", extreta del Così fan tutte de Mozart) i diumenge 17 concert líric al Bar Nou (per qui vulgui venir, és a les 19:30h i cantarem més o menys el mateix que al nostre darrer atemptat contra Purcell, ja penjaré el cartell anunciador quan el tingui fet).
Pel que fa a "El nas d'en Tito", és divertidíssima. Basada en un conte infantil d'èxit, està escrita i dirigida per na Carol, una mare de l'escoleta amb experiència en aquest tipus de coses, i protagonitzada per cinc pares i mares més, entre els quals em trobo jo mateixa. Hi ha un pallasso desesperat i un parell d'ajudants més aviat inútils, una presentadora enamorada i un venedor de nassos, música i rialles. Encara que tots som afecionats, crec que ens pot quedar força bé. Durant els assajos, prou que no riem entre nosaltres...!

2 comentarios:

  1. Aquí me veo de nuevo enganchada a tus letras. Bien es cierto que esta vez he decidido hacerlo desde el principio y no perderme nada, y gracias a eso he descubierto muchas cosas de ti que me hace sentir una vecina cotilla espiando tras las cortinas de la cocina. Lo peor es que no me siento mal por ello, en fin, no tengo remedio.
    Lo que quería comentar realmente es la maravillosa foto que encabeza esta entrada! No dejas de sorprenderme. Por cierto, las personas de la sala de espera del centro de salud también se han sorprendido, pero de mi carcajada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Hola, Bibiana! Y, como siempre, bienvenida a mi humilde rincón. Cotilléalo todo lo que quieras, que para eso está. La foto a la que te refieres es más bien horrorosa, pero la verdad es que la actuación quedó muy bien: hacer de payasa tonta me resultó facilísimo, teniendo tres hijos estoy más que acostumbrada, jejeje
      Comparte todo lo que te guste, a ver si así empiezan a ofrecerme algo artístico PAGADO (qué hartita estoy de colaborar con todo y con todos, pero de gratis).

      Eliminar