Traducción

martes, 18 de junio de 2013

Crítica poc crítica al nostre més que criticable concert (publicada als diaris de l'illa)


Els alumnes de les Escoles Municipals prenen posicions
 
            Crec que no és cap secret per a ningú que les Escoles Municipals d’arreu de l’illa fan una feina excel·lent i són una alternativa fantàstica als ensenyaments de caire més intensiu i professional que s’imparteixen al Conservatori pels aficionats a la música. I el mateix es podria dir pel que fa als aficionats a les arts, que també hi troben el seu lloc.
            Aquest cap de setmana, i concretament diumenge 16 de juny, tres alumnes de Cant Líric: Ana Gomila Domènech (mezzosoprano), Toni Seguí Badia (tenor) i Pau Serra Villalonga (baix), amb l’ajut inestimable de llur professora Montse Mercadal Ameller, que també els va acompanyar al piano, varen presentar un concert d’òpera i sarsuela al Nou Bar de Maó que –malgrat les imperfeccions gairebé inevitables, donada llur condició d’alumnes- va fer les delícies dels nombrosos assistents, que es varen emocionar amb àries tan boniques com “Vaga luna” o “Venus song”, varen riure amb les entremaliadures de don Giovanni i llur criat Leporello, o varen témer els fantasmes de “We the spirits of the air”, de Purcell. El concert va acabar amb “El dúo de la africana”, un divertidíssim duet extret de la sarsuela homònima que va ser una de les peces més aclamades.
            Tant de bo tothom estigués tan compromès amb la cultura com na Montse Mercadal, que va preparar els alumnes fora del seu horari de feina, i tots els locals tinguessin prou empenta per oferir llur espai als principiants. Al Nou Bar i sobretot a la nostra professora volem fer arribar el nostre agraïment més entusiasta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario