Traducción

miércoles, 12 de diciembre de 2012

Reflexions sobre el Curs de Funció Directiva

Em sap greu no haver-ne fet mai cap, no ho havia entès, però procuraré "arreglar-ho" ara.

Intentaré ser breu, clara i sintètica:
1. El mòdul de GestibWeb per a directors em va semblar molt pesat malgrat la disponibilitat de la seva tutora, Cristina Guillem, que és realment amable i feinera. No crec que hi hagi cap director de les Illes Balears que sàpiga fer toootes les coses que se'ns demanaven al mòdul. De fet, i basant-me en la meva experiència personal, crec que la major part les deixen alegrament en mans del personal d'Administració i dels pobres secretaris com jo, que també tocam molta paperassa. Per altra banda, la major part de les activitats es referien a centres de Primària i Secundària ordinaris i, per tant, no tenen aplicació pràctica dins el submón de l'ensenyament de persones adultes, que és on jo treballo.
2. El mòdul d'ECOIB ja l'havia fet prèviament com a secretària del meu centre i, per tant, no vaig haver de repetir-lo.
3. Els blocs de Normativa Aplicada i Desenvolupament Curricular m'han semblat prou oberts i creatius per treure'n profit malgrat la meva "especificitat". No puc dir el mateix -malgrat la disponibilitat del tutor, que és un encant!- del que es refereix a les Proves d'Avaluació de Diagnòstic, doncs no només no té res a veure amb la meva realitat, sinó que a més a més m'ha suposat molta més feina que als de Primària i Secundària, que ja ho tenen per mà.

Voldria acabar amb dues reivindicacions:
La primera, que NO ens doneu tanta feina... que, com diem a Menorca, 'nam tots de cul de bòtil!
I la segona, que així com "Teruel también existe", també existeixen les escoles d'adults, els conservatoris, les EOIs, les escoles d'arts, etc. És a dir, els anomenats centres d'educació especial, que també s'han de dirigir amb formació i bon criteri. Com ès que no hi ha cap activitat adreçada a nosaltres?


2 comentarios:

  1. Hola Ana, com a menorquina et dono suport i estic d'acord en què ara mateix estem cruixits, ben segur, tots, tots, ...
    Tens raó, parlem de les escoles de primària i secundària principalment i ens oblidem de la resta, no és just.
    Aprofito per dir que les d'infantil també solen quedar fora. La meva escola compte amb el segon cicle d'infantil (150 alumnes) però com no és obligatori tot i estar plens, i només parlem que som una escola de primària, per tant, reivindico també això.

    ResponderEliminar
  2. Estic amb tu! Parlem-ne. Parlem també de les escoletes i dels centres d'Educació Infantil. Reivindiquem-nos! Dins la diversitat hi ha la força i la riquesa.
    Bones festes i moltes gràcies pel teu comentari

    ResponderEliminar