Traducción

viernes, 1 de febrero de 2013

Les meves tasques dins l'equip directiu del CEPA Joan Mir i Mir


La coordinadora del Curs de Funció Directiva ens demana una entrada sobre les nostres tasques dins l'equip directiu i no sé molt bé què hi he de posar... Com a secretària hauria d'ocupar-me bàsicament, i si jo ho tinc ben entès, de tota la paperassa que genera l'Escola, la gestió del pressupost i el personal PAS, però la veritat és que faig moltes més coses, algunes tan pintoresques com treure la pols al nostre "Raconet del bookcrossing" o servir xocolata durant la Bunyolada... I no sóc l'única: en aquests moments hi ha el porter per aquí a baix entapissant cadires, pobret! En una escola tan petita i infradotada com la nostra, tothom acaba fent de tot. És desesperant i interessantíssim alhora.
Ara, això sí, tinc molt clar que si qualque dia "em treuen" de funcionària, posaré una empresa de reprografia. Les fotocopiadores són el meu malson preferit!

2 comentarios:

  1. Sí, jo crec que com a cambreres de càtering i com a copistes a una impremta ens hi podríem guanyar la vida! Al CEPA s'aprenen aquestes coses... xD Per cert, què estrany que no empris Comic Sans al teu bloc! Jijiji.

    ResponderEliminar
  2. Pel que fa al Comic Sans... no n'hi ha, per això no n'utilitzo! Ja m'agradaria, ja.

    ResponderEliminar