Traducción

miércoles, 8 de mayo de 2013

Come y deja comer

Heus ací la vostra secretària desesperada, que jurava i perjurava que mai no hi tornaria a publicar res més, remenjant-se les seves pròpies paraules -mai millor dit!- i fent proves de reconversió d'aquest bloc en un bloc de cuina. I és que estic farta de sentir parlar de quilos de més i règims avorridíssims al meu voltant.
Aprofito aquest espai per llançar una crida desesperada de les meves: prou d'Operación Biquini, si us plau!!! No ens "autoretallem", que de retallades ja ens en imposen més que prou; que l'estiu no s'emporti un dels pocs plaers econòmics que encara ens queden.
Però si us entossudiu a enmagrir, apunteu-vos a un grup de consum de fruita i verdura ecobiològica com he fet jo darrerament: no només la vostra salut hi sortirà guanyant, sinó que fins i tot aconseguireu estalviar una miqueta. Això sí, no heu de ser tramposos i apuntar-vos-hi sense cap intenció de fer-ne ús, com si fos un gimnàs. Un grup de consum és una cosa seriosa, no un propòsit d'Any Nou!
Per aconseguir els objectius desitjats, heu d'encarregar una senalla de verdura cada setmana. La gràcia està en encomanar-la cegament, en triar senzillament la més barata sense ni mirar què hi duu a dins. Si ho feu així, totes les setmanes us trobareu al davant d'una estranya i acolorida barreja d'enciams, endívies, raves, bledes, espinacs, cebes porreres, alls tendres, coriandres -algú em pot explicar per a què serveix això?- i d'altres productes ecobiològics que ni tan sols no sabíeu ni que existien, però que us haureu d'empassar abans que no us arribi la propera senalla. Res no contribueix a desenvolupar més la imaginació que haver de cuinar totes aquestes verdures a correcuita, us ho asseguro!

1 comentario: